En gruppe mennesker i hvite labfrakker står ved siden av et bord

Jobb i Narvik

Bli med på laget - det er resultatet for pasienten som teller!

​UNN satser på lokalsykehuset i Narvik, og nytt sykehusbygg er under planlegging. Vi er spesialister på blant annet ortopedi, protesekirurgi, skulderkirurgi, røntgendiagnostikk, gynekologi, regional anestesibehandling, laparaskopiske galleoperasjoner, inkontinensbehandling, og sterilisering. Vi jobber med kontinuerlig forbedring, og gjør stadig flere behandlinger poliklinisk. Hos oss jobber du tettere sammen med de andre faggruppene enn på et større sykehus.

Vi rekrutterer fortløpende dyktige fagfolk i alle yrkesgrupper til våre avdelinger, og akkurat nå jakter vi aller mest på gynekologer og psykologer på jakt etter nye utfordringer!

Møt de ansatte - seks gode grunner til å jobbe på sykehuset i Narvik:

 

 

Narvik - sterke opplevelser!

Narvik ligger ved foten av Fagernesfjellet (1273 meter over havet). Fra toppen av fjellet har du ei fantastisk utsikt mot byen og havet. Å bo i Narvik betyr at du har naturen rett utenfor døra og kort vei til spektakulære Lofoten, Vesterålen, Efjorden og Hamarøy. 

Foto: Rune Dahl
Foto: Rune Dahl

​Er du lege, psykolog, sykepleier, radiograf, fysioterapeut eller har ei annen utdanning som er relevant på sykehuset, ta kontakt med lederne på de ulike avdelingene: 

Sykehuset og avdelingene i Narvik​

 

Lyst å vite mer om naturopplevelser, skoletilbud, barnehager og mer?

I Narvik kan du utforske fjell og fjord hele året. Vi har klatremuligheter både inne og ute og flotte områder for padling. Om vinteren kan du boltre deg i Nord-Norges beste utfor- og slalåmbakke som ligger i gangavstand fra storgata. Vil du på helgetur tar du turen til Riksgrensen i Sverige, som er et ski- og høyfjellshotell og utgangspunkt for fantastiske muligheter til flotte ski- og turopplevelser. Her kan du oppleve å stå på ski enten under midnattssolen eller nordlyset. 

Fra flyplassen på Evenes har du kort vei til reisemål både innenlands og utenlands. Flyplassen ligger en times kjøring unna. Det går også flybuss til og fra Evenes. 

Les mer om barnehagetilbud i Narvik

Besøk nettsidene til Visit Narvik og Narvik kommune for mer informasjon om tur, kultur, skoler og mer:

Visit Narvik

Narvik kommune

Finn stillinger (Nb. Stillingsoversikten er over stillinger i hele UNN).
Sist oppdatert 16.01.2024