Pasientkurs

Søskensamling

Målet med disse dagene er at søsken til funksjonshemmede barn skal få muligheter til å bli kjent med andre i samme situasjon, dele erfaringer, opplevelser og tanker. Målgruppe er barn/ungdom i alderen 10-16 år. Søskensamling arrangeres årlig i august.

14.
august
2024
3 dager
  1. 14. aug. 2024
  2. 15. aug. 2024
  3. 16. aug. 2024
Delta

Tid og sted

Når

  1. 14. aug. 2024
  2. 15. aug. 2024
  3. 16. aug. 2024

Type arrangement

Aktivitet

Arrangør

Hvor

Gimleveien 70, Tromsø

Delta

Frist for påmelding: 09. jun. 2024
Påmelding
Barn

Foto: Colourbox.com

Vi prøver vi å lage ulike morsomme aktiviteter ute og inne.  For eksempel: Dra på bowling, fotballkamp, kino, basseng, dark light, osv. Kom gjerne med forslag til aktiviteter. Videre vil det bli ulike aktiviteter på «habben», mulig pizza i Tromsø samt en handletur i byen. 
I tillegg håper vi på fint vær og muligheter til å ha det gøy. Vi legger vekt på at det skal bli et opphold hvor det ved siden av sosiale aktiviteter også skal være plass til litt alvor.
 
Dette gjør vi ved å ha gruppesamlinger med forskjellige temaer. I den sammenheng kan det komme opp ting som vi tenker er viktig at dere som foreldre er informert om. Vi vil i så fall ta det opp med dere.
Ansatte ved Barnehabiliteringen vil være sammen med barna hele døgnet.
 
 
Kursavgift: 
Reise dekkes. Reisen må foregå på billigst mulig måte, dere må ha dokumentasjon av reiseutgifter. Utgifter til mat og evt. aktiviteter dekkes av Barnehabiliteringen. Det har vist seg at de fleste tar med seg litt lommepenger til eget bruk, men dette er ikke noe krav fra oss.

Kontakt