Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

Rehabiliteringsenheten, Narvik

Rehabiliteringsenheten ved UNN Narvik omfatter fagområdene fysioterapi, ergoterapi, ambulant rehabilitering og geriatri.

Kliniske servicefunksjoner

Henvises internt av lege i sykehuset, jmf. egne henvisningsrutiner.

Tjenesten gis til pasienter som er innlagt i alle sengepostene ved sykehuset. Poliklinisk oppfølging og kontroller gis i samarbeid med legespesialist ved UNN.

Tjenesten gis i hovedsak til pasienter innlagt i slag- og geriatrienheten, men ved behov og tilgjengelige ressurser gis tilbud utover dette.

Tverrfaglige team

Henvises av fastlege eller sykehuslege, elektronisk eller som brev.

ART er et tverrfaglig team som ambulerer ut til pasientens hjem og omgivelser, og jobber for at den enkelte får et sammenhengende og individuelt tilpasset rehabiliteringstilbud. ART samarbeider med øvrige helsetjenester og samarbeidspartnere, og tilbyr veiledning og hjelp til koordinering. Vi dekker kommunene i Ofoten og Sør-Troms (UNN Harstads og UNN Narviks lokalsykehusområder).

Målgruppe:
Personer mellom 18-70 år med sensomotoriske/psykososiale/kognitive problemstillinger, som følge av hjerneslag, traumatisk hodeskade, nevrologiske sykdommer, CFS/ME, og andre med behov for rehabilitering i spesialisthelsetjenesten. Samt pårørende og lokalt hjelpeapparat

Teamet jobber primært inne på sykehuset, men kan ved behov ambulere ut til hjemmet. I tillegg til utredning og behandling ved poliklinikk og sengepost, kan vi følge opp pasient over tid der det er sammensatte problemstillinger og behov for oppfølging i spesialisthelsetjenesten. Vi samarbeider med geriater, kommunens hukommelsesteam og demenskoordinator, samt alderspsykiatrisk team. Vi dekker kommunene i UNN Narviks lokalsykehusområde.

Målgruppe:
Personer med geriatriske problemstillinger, som kognitiv svikt og demens, kontroll etter hjerneslag, funksjonssvikt av ukjent årsak, depresjoner, angst og atferdsproblematikk, oppfølging etter sykehusinnleggelse, førerkortvurdering. Samt pårørende og lokalt hjelpeapparat,

Ved Geriatrisk poliklinikk er utredningen omfattende, og består av møte med sykepleier, ergoterapeut, og geriater. Det er ønskelig at du tar med deg lesebriller, høreapparat, og liste over medisiner du bruker, både fast og ved behov. Du må regne med at det kan ta opptil 3 timer.


Kontakt

Ekspedisjon

Postadresse

UNN Narvik
[Avdelingsnavn]
Postboks 273
8504 Narvik

Slik finner du fram

Oppmøtested

Kjelleretasjen U2, ved gymsalen

UNN Narvik

Sykehusveien 3

Besøkstider

  • I dag 08:00 - 15:30
  • Mandag 08:00 - 15:30
  • Tirsdag 08:00 - 15:30
  • Onsdag 08:00 - 15:30
  • Torsdag 08:00 - 15:30
  • Fredag 08:00 - 15:30
  • Lørdag STENGT
  • Søndag STENGT

Sykehuset i Narvik ligger i Sykehusveien 3 på Frydenlund, omtrent en kilometer fra sentrum. Det tar rundt 10 minutter å gå fra rundkjøringa i sentrum over til sykehuset.

Om du kommer med bil kjører du fra rundkjøringa ved torget, opp Brugata i retning mot Frydenlund, før du svinger til venstre inn Villaveien og deretter til høyre opp Stadionbakken. Da ligger sykehuset på høyre hånd.

Dersom du kommer til Narvik med bussekspressen eller flybussen fra Evenes, kan du gå eller ta taxi opp til sykehuset. Husk at reiseutgifter må avtales på forhånd med Pasientreiser.​

Ruteoversikt over busser til Narvik

Praktisk informasjon

​Pasieanttat geain lea šiehtadus dahje geat sisačálihuvvojit UNN, Nordlándda Buohcciviessu, Helgelándda buohcciviessu dehe Finnmárkku Buohcciviessu ossodagaide, sáhttet oažžut davvisámegieldulkka beaivválaččat gaskal dii. 08.00–22.00.

Davvisámegiel dulka bargiid ja pasieanttaid várás

​Du kan kople deg på vårt åpne trådløse gjestenett ”hhf portal”. Det er fri bruk av gjestenettet.​​

Kafé Pingvin ligger i fjerde etasje på sykehuset, med utsikt over hele Narvik og den innerste delen av Ofotfjorden. Ved lunsjtider får du kjøpt varm mat, og i resten av åpningstida har vi salat, baguetter, aviser og kioskvarer til salgs.
 
Åpningstider 08-14​​​
Telefon: 47 51 51 63

​Pasienter og pårørende som kommer med bil kan parkere i nærheten av hovedinngangen, ved skogkanten ned mot Stadionbakken, ved legevakta, ved fysikalsk rehabilitering langs sykehusveien, eller ved søsterveien 3 på baksiden av sykehuset. Det er parkeringsautomater på alle stedene.
 
Vi har handicap-parkering​ ved hovedinngangen og ved legevakta på baksida av sykehuset. Husk å legge blå parkeringstillatelse godt synlig i frontruta. 
 

Gjesteparkering (kommunal parkering):
Her kan Way to park app brukes.
Parkeringsavgift:
mandag-fredag 09.00-17.00
Lørdag  09.00-14.00 .

Gjesteparkering har kommunetakster: 28 kroner per time.

UNN har ikke per i dag egen tilrettelagt parkering for motorsykler for besøkende eller gjester.

Særskilt parkering:
Det finnes også parkeringsplasser som er merket med «særskilt parkering». Dette er kun for ansatte eller samarbeidspartnere eller pasienter / pårørende med parkeringstillatelse.​

Pasienthotellet i Narvik er i sykehusets 2. etasje. ​

Bestillling av rom gjør du gjennom pasienthotellets felles bookingsystem

 
Pasienthotellet er bemannet alle ukedager mellom 07.30-14.30.
Innsjekk utenom hotellets åpningstider er ved 

 
Fødeavdelingen/Gynekologisk avdelings sengepost i 4. etasje i sykehuset.

 
Frokost og kveldsmat er inkludert i rompris og serveres i pasienthotellets spisesal. Lunsj og middag kan kjøpes i sykehusets personalkantine i 4. etasje frem til kl. 14.00. 

 
Det er TV og tilgjengelig Internett på alle hotellrom.
Parkeringsplasser mot avgiftsbetaling på oppmerkede områder utenfor sykehuset.
 
Mer utfyllende informasjon om det å bo på pasienthotellene i UNN, finner du i brosjyen:
 
Praktisk informasjon til deg som skal bo​ på pasienthotellene i UNN HF
​​

Kontakt

UNN Narvik
Besøksadresse
Sykehusveien 3Google maps
8516 Narvik

 
Telefon
769 68 720 (ukedager fra 07.30 til 14.30)

 

Bestilling av rom

(samme bookingadresse for alle pasienthotell i UNN)

 

Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige eiendeler du tar med deg til sykehusoppholdet. 

Vi anbefaler at du har minst mulig med deg og lar verdisaker ligge hjemme.​

Dersom du likevel har med deg verdisaker, kan du avtale med avdelingen hvordan dette skal oppbevares. 

Sengepostene våre har ulike visittider eller besøkstider. Informasjon om disse tidene står på de ulike avdelingssidene. Ta gjerne kontakt med avdelingen hvis du er usikker.