Gimlevegen 12

HelseIArbeid-senteret, Tromsø

Ved HelseIArbeid senter er fagressurser i spesialisthelsetjenesten og NAV samlokaliserte for å gi et mer helhetlig tilbud til pasienter med muskel- og skjelettplager og/eller psykiske plager. Tilbudet er spesielt rettet mot personer som trenger samtidige helse- og arbeidsrettede tjenester for å forbli eller komme i arbeid eller studier.

Individtiltak - utredning og behandling

Rask tilgang til tverrfaglig utredning og vurdering av vanlige muskel-skjelett- og psykiske plager, i tillegg til arbeidsrelaterte avklaringer. HelseIArbeid tilbyr mestringskurs for muskel-/skjelettplager samt behandling av depresjon og angstlidelse for personer som er i ferd med å miste tilknytning til arbeidslivet eller studier. Ved behov gis videre henvisning til øvrig behandlingstilbud.

Målgruppe

Individer med muskel- og skjelettplager og/eller psykiske helseplager, med ønske om arbeids- eller studienærvær.

Det er ønskelig med henvisning i en tidlig fase.

Henvisninger

Henvisninger må komme fra helsepersonell med henvisningsrett til spesialisthelsetjenesten, for eksempel fastlege eller manuell terapeut.

Henvisningsadresse:

FYSIKALSK MEDISIN OG REHABILITERING Merkes HelseIArbeid i fritekst.

Skriftlig tilbakemelding blir alltid gitt til pasient og den som har henvist pasient.

Bedriftstiltak

Bedriftstiltaket er et samarbeid mellom HelseIArbeid senter og NAV Arbeidslivssenter, med fokus på helse-fremmende og forebyggende kunnskapsformidling på arbeidsplass. Gjennom å formidle kunnskap om vanlige helseplager til ledere og ansatte, kan HelseIArbeid bidra til at den enkelte kan få et bedre arbeidsliv til tross for helseplager. Mer kunnskap vil også styrke arbeidsmiljøets inkluderingskompetanse.

NAV arbeidslivssenter i Troms og Finnmark:
Telefon: 55 55 33 36
E-post: nav.arbeidslivssenter.troms.og.finnmark@nav.no

Slik finner du fram

Oppmøtested

Gimleveien 12, 9019 TromsøGimlevegen 12

Gimlevegen 12

Åpningstider

 • I dag 08:00 - 16:00
 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 16:00
 • Lørdag STENGT
 • Søndag STENGT

Buss
Hvis du kommer til Gimlevegen 12 fra Tromsø sentrum er det lettest å ta buss nummer 20 eller 21, som starter fra holdeplass S4 i Fredrik Langesgate (ved Austadbygget/SAS-hotellet).

Hurtigbåtbilletten gir rett til overgang og kan derfor brukes som bussbillett.

Rute 20 stopper ved hovedinngangen til UNN Tromsø, Breivika. Rute 21 kjører videre fra hovedinngangen til UNN Tromsø og ned mot Forskningsparken (det er kortere å gå herfra).

Du kan også ta rute 42 fra holdeplass S3 i Sjøgata. Da går du opp til Gimlevegen fra Stakkevollvegen.

Flybuss/helsebuss
Disse bussene har stopp ved hovedinngangen til UNN Tromsø.

Taxi
Taxi direkte til Gimlevegen 12. Refusjon av taxiutgifter kun ved medisinsk årsak. Taxi må bestilles via Pasientreiser.

Egen bil
Benytt merket pasientparkering ovenfor sykehuset eller rett nord for PET-senteret. Det er omtrent 10 minutter å gå fra hovedinngangen til UNN Tromsø for å komme til HelseIArbeid-senteret.

Praktisk informasjon

​Pasieanttat geain lea šiehtadus dahje geat sisačálihuvvojit UNN, Nordlándda Buohcciviessu, Helgelándda buohcciviessu dehe Finnmárkku Buohcciviessu ossodagaide, sáhttet oažžut davvisámegieldulkka beaivválaččat gaskal dii. 08.00–22.00.

Davvisámegiel dulka bargiid ja pasieanttaid várás

HelseIArbeid-senteret har seks parkeringsplasser for pasienter rett utenfor senteret i Gimlevegen 12. Du får parkeringsbevis i resepsjonen hos oss, men du må huske å betale parkeringsavgift på automaten i nærheten av inngangen.

Du kan også bruker pasientparkeringen ovenfor selve sykehuset eller rett nord for PET-senteret (det grønne bygget rett overfor hovedinngangen på sykehuset. Det tar omtrent 10 minutter å gå fra hovedinngangen til UNN Tromsø for å komme til HelseIArbeid-senteret.

Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige eiendeler du tar med deg til sykehusoppholdet. 

Vi anbefaler at du har minst mulig med deg og lar verdisaker ligge hjemme.​

Dersom du likevel har med deg verdisaker, kan du avtale med avdelingen hvordan dette skal oppbevares. 

Kurs og møter

 • Sammensatte helseplager- mestringsgruppe
  2-dagers tilbud som skal gi kunnskap om alminnelige og sammensatte helseplager. Hensikten er å øke deltakernes forutsetninger for egenmestring av helseplager i jobb og fritid.
  Sammensatte helseplager- mestringsgruppe
  Dato kommer