Senter for psykisk helse og rusbehandling Ofoten, Håkvik

Vi gir spesialisthelsetjenestetilbud til befolkningen i Narvik, Evenes, Gratangen, Lavangen og Salangen. Vi ønsker å bidra til at mennesker med psykiske lidelser og utfordringer kan leve et liv preget av deltakelse, uavhengihet og mestring. Døgnenheten ligger i Håkvik på Ankenesstrand omtrent 12 kilometer sør for Narvik. Ambulant akutteam og Voksenpsykiatrisk poliklinikk (VOP) er lokalisert på sykehuset i Narvik. Du finner disse enhetene under behandlingssted UNN Narvik.

Kontakt

Døgnbehandling

76 17 28 20

Ambulant Akutt Team

76 17 20 20

Postadresse

UNN Narvik
[Avdelingsnavn]
Postboks 273
8504 Narvik
Senter for psykisk helse og rusbehandling, Håkvik

Slik finner du fram

Adresse

Buveien 62

Praktisk informasjon

​Døgnenheten ved Senter for psykisk helse Ofoten ligger i Buveien i Håkvik, rundt 12 kilometer sør for Narvik. Det er skiltet til senteret med avkjøring fra E6.  ​

​Pasieanttat geain lea šiehtadus dahje geat sisačálihuvvojit UNN, Nordlándda Buohcciviessu, Helgelándda buohcciviessu dehe Finnmárkku Buohcciviessu ossodagaide, sáhttet oažžut davvisámegieldulkka beaivválaččat gaskal dii. 08.00–22.00.

Davvisámegiel dulka bargiid ja pasieanttaid várás

​Det er rundt 20 parkeringsplasser ved senteret. Vi har gratis parkering.

Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige eiendeler du tar med deg til sykehusoppholdet. 

Vi anbefaler at du har minst mulig med deg og lar verdisaker ligge hjemme.​

Dersom du likevel har med deg verdisaker, kan du avtale med avdelingen hvordan dette skal oppbevares.