Frivillighet i UNN

Bli frivillig i UNN – «Det lille ekstra for pasienten»

Møtet med sykehuset er viktig for våre pasienter, og personalet ved sykehuset skulle gjerne hatt mer tid til den enkelte. Det er flere oppgaver ved sykehuset som ikke krever helsefaglig kompetanse og som kan utføres av frivillige. 

 
Har du lyst til å være med å gi pasienter og pårørende «det lille ekstra? Våre frivillige gir verdifull praktisk hjelp og støtte og er gode samtalepartnere. Kan du sette av 3-4 timer en dag i uken eller annenhver uke? Da hører vi gjerne fra deg.
 
Ta gjerne kontakt med frivillighetskoordinator Susanne Ryan på e-post frivillig@unn.no eller telefon 91 74 96 50

 

Frivilligtjenesten er et samarbeid mellom UNN og Narvik Røde Kors. Frivillige sykehusverter er til stede i ankomstområdene, følger pasienter i sykehuset eller slår av en prat med pasienter og pårørende. Vi kan også tilbringe tid med pasienter som har lange dager og bidra med praktisk hjelp.

Har du mulighet til å sette av 3-4 timer en dag i uken eller annenhver uke?

Ta kontakt med Susanne Ryan som er frivillighetskoordinator i UNN for mer informasjon. E-post: frivillig@unn.no Telefon:  91 74 96 50.

Vi hører gjerne fra deg allerede nå og ser frem til å få deg med på laget.

Alle frivillige vil få nødvendig opplæring.

En mann og en kvinne som holder en rullestol

 

Frivilligtjeneste er et samarbeid mellom UNN og Harstad Røde Kors. Frivillige sykehusverter er tilstede i ankomstområdene, følger pasienter i sykehuset eller slår av en prat med pasienter og pårørende. Vi kan også tilbringe tid med en pasient som har lange dager og bidra med praktisk hjelp. Andre frivillige kan organisere vaffelstund og bistå ved kulturarrangement. 

Har du mulighet til å sette av 3-4 timer en dag i uken eller annenhver uke? Kan du bidra som sykehusvert på dagtid eller i en vaffelstund på ettermiddagstid?

Ta kontakt med Susanne Ryan som er frivillighetskoordinator i UNN for mer informasjon. E-post: frivillig@unn.no Telefon  91 74 96 50 .
Vi hører gjerne fra deg allerede nå og ser frem til å få deg med på laget.

Frivilligtjenesten er et samarbeid mellom UNN og Tromsø Røde Kors. Frivillige sykehusverter er tilstede på dagtid. Vaffelteamet finner du på sengepostene på ettermiddagstid. Frivillige bistår også ved kulturarrangement på dagtid og ettermiddagstid. Bli med i den aktiviteten som passer for deg. 

Frivillige sykehusverter
På dagtid er frivillige sykehusverter tilstede i ankomstområdene, følger pasienter i sykehuset og slår av en prat med pasienter og pårørende. Vi kan også tilbringe tid med en pasient som har lange dager og bidra med praktisk hjelp. Pasientene viser stor takknemlighet for at vi er der for dem.

Bli med i Vaffelteamet
På ettermiddagstid organiserer frivillige vaffelstund på sengepostene. Dette er et kjærkomment tilbud for pasienter med lange dager. Vi blir også veldig godt mottatt blant pårørende som er på besøk og ansatte som er på vakt den dagen. 

Bistå ved kulturarrangement
UNN er stolt av å være en av landets ledende kultursykehus. Frivillige bistår ved kulturarrangement på dagtid og ettermiddagstid. Vi henter og følger pasienter til kulturarrangement og er også ofte en hjelpende hånd inn i selve arrangement. 

Frivillige

Er du sosial, liker mennesker og vil bidra til at kreftrammede får et pusterom? Da er kanskje Vardesenteret noe for deg. 

Ta kontakt med Linn Kristensen, spesialrådgiver i Kreftforeningen: Linn.kristensen@kreftforeningen.no

Dersom du har vært innom kreftpoliklinikken har du kanskje møtt på noen hyggelige frivillige fra Siriusprosjektet. Dette er et samarbeid og spleiselag mellom alle losjene i Troms. 

Frivillige søstre og brødre fra Odd Fellow ordene serverer kaffe, kake og smørbrød på kreftpoliklinikken tirsdager og torsdager kl 10-14.

Frivillige fra Odd Fellow


  • Frivillige signerer taushetserklæring og får kurs og oppfølging
  • Det er behov for frivillige både på dagtid og ettermiddagstid
  • Frivilligheten i UNN er under utvikling og skal omfatte flere tilbud i sykehuset etter hvert
  • Frivillige skal gjennom sin innsats tilføre ekstra verdi for UNNs pasienter og pårørende. Den frivillige innsatsen skal alltid ta utgangpunkt i pasientens behov og ønsker, og respektere pasientens grenser
 

 

Sist oppdatert 22.12.2023