Ombygging i besøksområdet

Fra mandag 10. juni starter arbeidet med å oppgradere publikumsområdet i vestibylen til UNN Tromsø. I en periode blir det derfor færre sitteplasser.

Publisert 07.06.2024
Sist oppdatert 12.06.2024
Folk som sitter ved bordene utenfor
Med blant annet nye møbler og planter skal vestibylen framstå både triveligere og mer moderne. (Illustrasjon fra prosjektbeskrivelsen. Endelig resultat kan avvike noe fra bildet.)

Pasienter, besøkende og ansatte ved UNN i Breivika må på grunn av oppgradering og ombygging i vestibylen og kiosk-området belage seg på at deler av arealet blir avsperret i perioder i sommer.

Fredag 7. juni fjernes møbler, både i vestibyen og på messaninen (etasjen over), og fra mandag starter oppgraderinga.

Uke 24 og 25 blir det derfor færre sitteplasser i dette området.

I denne perioden vil det kun være mulig å sitte ned utenfor Barista-kiosken og ved Narvesen. Sitteplassene tilknyttet Pingvinhotellet vil også bestå.

- Vi beklager ulempen dette medfører for både pasienter og ansatte i denne perioden, men resultatet kommer til å bli veldig bra, lover Ragnhild Bjørnflaten Walthinsen, rådgiver i eiendomsavdelinga i UNN.

Hun understreker at oppgraderinga vil gi et løft for publikumsområdet, som i dag er preget av slitt og ubehagelig møblement.

For å finne en plass å sitte ned på sykehuset, viser Walthinsen til Kafé Evert på plan C3, som er åpen for både ansatte og besøkende.

Hvis alt går etter planen skal det nymøblerte arealet i vestibylen kunne tas i bruk i løpet av onsdag 25. juni.

Arbeidet som skal utføres før sommeren er en del av ei større oppgradering av vestibylen og kioskområdet. Etter sommeren (uke 33) starter også en større endring av dagens kioskareal. I løpet av høsten blir det derfor en periode med redusert tilbud i kiosken.

 Alle endringene i vestibylen skjer i regi av Narvesen i samarbeid med UNN.