Forslag til forbedring i UNN? Ta kontakt med forbedringspoliklinikken

Vi jobber hver eneste dag med å forbedre pasientens helsetjeneste ved UNN. Nå skal klinikere og rådgivere med bred erfaring bidra til å styrke partnerskapet mellom ansatte og sykehusets mange brukere ytterligere. Også DU kan bidra med å sende inn forslag til forbedringer.

Søknad


Forbedringspoliklinikken inngår i UNNs satsing på å implementere bruken av forbedringsmetodikk (Quality improvement in Healthcare) i vårt daglige arbeid med å forbedre våre tjenester. Tjenesten er til for deg som ansatt, pasient pårørende og andre brukere. 

Har du en forbedringside, står du fast i eget forbedringsarbeid eller ønsker du å lære mer om forbedringsmetodikk? Da kan du ta kontakt med Forbedringspoliklinikken. I forbedringspoliklinikken møter du kolleger som er erfarne både i sykehusdrift og pasientbehandling og som veileder og underviser i forbedringsmetodikk. Vi vil også sette deg i kontakt med andre som kan hjelpe når det trengs.  

Vi er svært interessert i å høre om både pågående og gjennomført forbedringsarbeid ved UNN for promotering og læring, så ta kontakt. 

Sist oppdatert 03.03.2022